SPELREGELS

De volgende regels zijn van toepassing voor de voetbalpool.

INSCHRIJVING

Sluitingstijd: 7-6-2008 17:00 (inschrijvingen zullen hierna niet meer worden geaccepteerd)
Inleg: 5 euro

PUNTENTELLING

Uitslagen
Juiste stand voorspeld: 9 punten
Winst/Verlies goed voorspeld: 3 punten
Gelijkspel goed voorspeld: 3 punten
Finalisten
Per juist voorspelde kwartfinalist: 7 punten
Per juist voorspelde halve finalist: 10 punten
Per juist voorspelde finalist: 15 punten
Juist voorspelde kampioen: 20 punten
Bonusvragen
Aantal doelpunten gescoord door Nederland: 15 met aftrek van 3 punten per doelpunt verschil.
Aantal doelpunten gescoord tegen Nederland: 15 met aftrek van 3 punten per doelpunt verschil.
Aantal juist voorspelde gelijke spelen in dit toernooi: 10 met aftrek van 2 punten per gelijkspel verschil.
Aantal juist voorspelde doelpunten in dit toernooi: 20 met aftrek van 1 punten per doelpunt verschil.
Aantal doelpunten gescoord door de topscorer: 10 met aftrek van 2 punten per doelpunt verschil.

PRIJZEN

Aantal deelnemers : 29
Prijzengeld : 145 euro
Winnaar : 58 euro (40%)
Tweede : 31 euro (21%)
Derde : 17 euro (12%)
Vierde : 10 euro (7%)
Eerste na voorronde : 7 euro (5%)

BETALEN

Ik heb bij voorkeur dat je het inschrijfgeld betaalt dmv een overschrijving naar mijn rekening. Als je je hebt aangemeld, stuur mij dan een mailtje dan krijg je mijn rekeningnummer. Mijn email staat onderaan deze pagina.

Je krijgt geen bevestiging van je overschrijving. Als je betaald hebt veranderd de “Nee” in de deelnemerslijst in “Ja”. Betaal wel VOORAF en liefst zo snel mogelijk, anders word je helaas uitgesloten van deelname.

WIJZIGEN VOORSPELLINGEN

Voorspellingen kan je tot sluitingstijd (zie boven) aan mij doorgeven. Eventuele (liefst kleine) wijzigingen mag je via de mail aan mij doorgeven, ook tot sluitingstijd. Dit kan ik gemakkelijk handmatig veranderen dus is niet zo'n groot probleem. Doe dit liefst niet te vaak om mij niet te veel te belasten :). Tijdens het toernooi kunnen logischerwijs geen wijzigingen worden doorgegeven. Het is dan dus ook je eigen verantwoordelijkheid (!) om vooraf (!) te controleren of je voorspellingen overeenkomen met dat wat op deze website staat vermeld! Tijdens het toernooi kan ik niet meer wijzigingen. Scores van de finale rondes kan je tijdens het toernooi wel invullen (zoals al reeds uitgelegd is). Eenmaal ingevuld kunnen ook die niet meer gewijzigd worden.

UP2DATE HOUDEN VAN DE WEBSITE

Ik zal steeds zsm de website updaten als wedstrijden gespeeld zijn. Ik organiseer dit alleen, dus ik ben de enige die dat kan. Mocht er voor mij iets tussen komen dan kan dit uitgesteld worden. Graag uw begrip. Geen dreigmails of brieven dus graag mocht het updaten eventjes op zich laten wachten! Maar zoals duidelijk moge zijn, ik doe het steeds zo snel mogelijk! (ook ik wil zien of ik beetje op het "winaarsschema" zit :)

UITREIKING PRIJZEN

Prijzen worden pas uitgereikt na het toernooi en tot een maand na de finalewedstrijd. Er zijn geen uitzonderingen. Het prijzengeld wordt naar je rekeningnummer overgeschreven. Hiervoor dien je zelf mij een mail te sturen met je rekeningnummer.

PRIJZENGELD

Ik persoonlijk zal zorg dragen voor de bewaring van het prijzengeld, maar ik ben nergens voor aansprakelijk! Het prijzengeld dat niet wordt doorberekend gaat naar mij ter ondersteuning van de kosten voor de website.

SPONSORING

Mocht je prijzen willen sponsoren? Een leuke bal of t-shirt voor degene die als laatste eindigt bijvoorbeeld :D . neem dan even contact met me op (zie onder)

AANSPRAKELIJKHEID

Ik ben nergens voor aansprakelijk en verantwoordelijk. Lekker makkelijk is dat he :-).

CONTACT

mail @ doncartel.nl